04-06-2019

Zoals bij velen van jullie bekend is, is bouwdorp een prachtige kindervakantieweek in Veghel. In de laatste week van de schoolvakantie genieten kinderen (5 t/m13 jaar) van heel leuke activiteiten. De hoofdactiviteit is bouwen van een hut waarin ze mogen blijven slapen. Het bouwdorp wordt gehouden in het Julianapark in Veghel.

Voor Veghel in Hout 2019 worden nog vrijwilligers gevraagd:
Dit jaar wordt het gehouden van 12 tot en met 16 augustus en ze zijn volop bezig met de voorbereidingen. Ed van Uden vertelt:"Het belooft weer een mooi bouwdorp te worden met ongeveer 800 kinderen. Deze kinderen willen we gedurende de week zo goed mogelijk begeleiden bij de verschillende activiteiten. Daarvoor hebben we veel vrijwilligers nodig, vooral op dinsdag 13 augustus, woensdag 14 augustus en donderdag 15 augustus. Vindt u het leuk om in een geweldig team van vrijwilligers kinderen te helpen, dan kunt u zich opgeven via de site www.veghel-in-hout.nl, ga dan naar knop vrijwilligers. U kunt de dagen dan aangeven via een formulier. We hopen op veel ouders die ons komen helpen."

The voice of bouwdorp.
Ook dit jaar kunnen de kinderen deelnemen aan the voice of bouwdorp. De kinderen krijgen ondersteuning van een echte muziekleraar. Kinderen kunnen zich aanmelden via de site van het bouwdorp en gan dan naar de knop Kids. Iedereen die deelneemt aan het bouwdorp, mag meedoen.