Jaarlijks houden wij een open dag, meestal vindt dit plaats eind januari. Dan kunt u vrijblijvend onze school bezoeken! U kunt infomatie inwinnen, op uw gemak rondkijken en kennismaken met onze school, het schoolteam en de directeur maar ook met De Magneet, het mutifunctionele gebouw waarin we gevestigd zijn samen andere partners.

HELAAS, dat het niet doorgaan vanwege de corona beperkingen. Maar u bent van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding! Dit is speciaal bedoeld voor de ouders/verzorgers waarvan hun kind in het schooljaar 2021-2022 naar de basisschool gaat. Het advies vanuit de overheid is, om de leerling aan te melden vóór 1 maart 2021. Ook in verband met de organisatie voor het nieuwe schooljaar is het prettig als leerlingen vóór 1 maart bij ons aangemeld zijn.

Femke Peters (directeur) of een collega, leiden u graag rond door onze school, zij vertellen u hoe we werken, hoe ons onderwijs is georganiseerd en nog veel meer, bel 0413-31 96 80 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AANMELDEN